Exällä on ollut tapana omia aikojaan vierailla seksuaalihyvinvointiliikkeessä. Silloin kun vielä oli omillaan. Noh, minä ajattelin, että minähän menen mukaan, vaikken ole ko. puljuissa koskaan käynyt. Vaikka kai ei mitään muuta syytä olisi kuin kyseenalainen häveliäisyys.

Odotin kyllä josko itse sen aloitteen tekee, että kävisi tai haluaisi käydä. Syötiin tai exä söi jäätelöä puistossa, jonka vieressä liike oli. Näin valokuvaamon ja tivasin että haluaako exä passin. Omani on mennyt vanhaksi ja uutta varten oli otettava omasta pärstästä kuva ja samalla sitä exästäkin voisi yrittää.

Siinä jäätelöä syödessä kysyi pitkän lauseen, että odottaisinko minä siinä kioskilla kun hän pyörähtää vähän asioilla. Jessus. Sanoin, etten voi vaan on tultava mukaan. Joten sanoin, että ensin käydään ottamassa kuvat ja sitten sinne kauppaan.

Kauppareissu meni joten kuten eikä minulla ollut ollenkaan kiusallinen olo. Mutta kassalla veetutti. Exä ei muistanut tunnuslukuaan.... eli jouduin maksamaan ne helvetin elokuvat ja lehdet....

Siinä tarpoessamme kävelykatua kohden exän pysäytti Amnesty Internationalin edustaja ja minä hoputtamaan ja sitten komentamaan exää, että ala tulla. Täti meni hieman vaikeaksi, kun ymmärsi, että exä on tossunalle litistynyt aviomies. Tai siis luuli ymmärtävänsä.

Eli alanko selvittämään, että velvollisuuteni on jopa ylitetty exänä ja turhaan hän niitä oikeuksiaan nyt latelee ihmiselle jonka oikeudet on riistetty viimeistä oikeutta myöten.

Plääh. Mutta minä tiedän, että tein mitä itseltäni odotin ja enemmän kuin muut olisivat odottaneet.

Ja eilen soitti hoitokodin omistaja, että ei suinkaan ollut tarkoitus, että käytämme virkistyspäivän ostoksilla. Jaa, mitenkähän se ostoslista sitten oli tulkittavissa? Joo, ei ole vielä tarkistanut onko rahat tulleet tilille. Siis täh? Minähän laitoin maksukuitit tapahtumista, joten nousee muuten isompi haloo, jos yrittää vielä karhuta kahteen kertaan.

Ja osaanpa pöljänä odottaa myös anteeksipyyntöä siitä vaivannäöstä, kun kaivelin 13.4. maksettuja tilitapahtumia tädille, joka on päättänyt, ettei sitä ole maksettu. Kehtaakin olla tarkistamatta, kun tietää väittäneensä ja minä yrittänyt todistaa toista.

Että sellaisia kaupunkimuistoja ja niistä aiheutuneita jälkimaininkeja.

Kärry sen sijaan eilen ikävissään oli jo keskiviikkona tulossa. Nyt tänään enempi ikävissään epäili että menee varmaan toista viikkoa. Päättäisi nyt prkl. Ei muuten mutta yritän nähdä ystäviäni ja vaikeaa on luvata kaupunkireissuja yms. jos yrittää olla vastaanottamassa Kärryäkin.

Joten tulkoon kun tulee. Olen kotona tai sitten en.

Yritän nyt painua tuonne pihalle hommiin...höh. Nurmikkoa tai sitä helvetin mykkelikköistä mätäsaluetta olen jyystänyt työnnettävällä jollain moottoroimattomalla handyclipillä ja kovaa hommaa on. Sen lisäksi PMS-tunteita on alkanut taas nousta pintaan... ajoitus on valitettavan oikeakin, joten kyseessä on vain hetkellinen kohtalaisen mielenterveyden menetys. Näin ainakin toivon.