sillä sain kumman allegisen kohtauksen ja en siinä vaiheessa ollut vielä syönytkään mitään, vaan yön jälkeen hurauttanut kaksi mukillista mustaa kahvia.

Istuin tässä edellistä postausta kirjoittamassa, kun alkoi naamaa kutkajamaan sillä tavalla kuin se allergisen reaktion aikana taaplaa tehdä. Ja nenä vuosi ja silmiä kaihersi.

Oireet hieman lievittyi, mutta nyt on kurkku kipeä... joten ihan selkeä reaktio tässä on meneillään ja todennäköisesti siitepölyistä kuitenkin. Tai sitten kahvista tai netistä.

Minullahan on todettu koivunsiitepölyallergia, mutten ole juurikaan lääkkeitä tarvinnut hankalinakaan keväinä, vaan selvinnyt ilmeisesti tämän kovan ruoka-allergioiden takia tekemäni poisrajauksen vuoksi. Eli kannattaa noudattaa tiukempaa ruokavaliota.

Mutta nyt siis yllättäen tuli tällainen oire. Tosin ovet ja akkunat ovat olleet viime viikon yötäpäivää auki, viime yötä lukuunottamatta ovi auki... joten tänä aamuna ovi oli auki vasta herättyäni...ja istuin siis reaktion saadessani tässä koneella liki ulko-ovea...

Vaan kun tarkoitukseni oli ahkeroida ulkona muokkaamassa sitä maata. Ennen kuin sateet yllättävät. Ilmeisesti niin ei nyt kuitenkaan käy. En uskalla tämän nielussa tuntuvan kivun vuoksi lähteä ulos siedättämään, sillä kyseessä saattaa olla nielun turpoaminen eli lievä anaflylaktinen sokkikohtaus... joten se tästä vielä puuttuisi, että vetäisin ketarat oikoiseen tuonne heinikkoon maata kääntäessäni.

Siksi viivyttelen sisällä ja odotan oireiden häviämistä ennen kuin kokeilen raittiinilman myrkytystä.

Ja siksi olisi sama vaikka sataisi nyt vettä kun kerran ulosmeno näyttää muutenkin hankalalta.

Ja toisaalta Kärrypuhelin on latauksessa. Lopeteltiin tuossa äsken puhelu, kun Kärryn on tarkoitus lähteä asioilleen ja sitten sinne asunnon näyttöön...huh-huh. Ja kun painoin yhteyden poikki, kuului puhelimesta virrankatkaisuääni...täh? Se siis oli akku tyhjentynyt siinä samassa.

Joten koska kun  Kärryä jo jotensakin tunnen... puhelin on oltava mukana sillä välittäjän numero on kotona ja autossa ollut osoite on kotona ja sielläkin ne olisivat hukassa ja miksi tuossa hänen paperissaan lukee torstai? Montakohan kertaa olen sanonut, että huomenna on kerrottava otanko jonkun asunnoista vai en.

Siis kertoo älykkääksi kehuman ihmisen aivokapasiteetista. Suhtaudun asiaan tässä vaiheessa ainakin, että kukapa ihan täydellinen olisikaan... muistiaan ei ole koskaan kehunutkaan ja pääsempä minä sitten antamaan huikean osuuden yhteistaloudessa näissä muistamisissa ja etenkin organisatoorisissa asioissa.

Kärry oli nähnyt viime yönä kauheaa painajaista. Vähän pelotti kysyä minkälaista. Minä oli suuttunut häneen... Minulta pääsi nauru. Herranjumala, pahin painajainen on lähempänä kuin Kärry arvaakaan. Minäkin olen ihminen ja suutun ja vihastun. Hän vain jotenkin ylireagoi eilistä kun ei saanut tietokonettaan puhelinneuvoistani huolimatta toimimaan ja epäili minun hermostuvan... sitten näki painajaista siitä ja koki sen kauheana.

Voi mähnä tätä elämää.