tai sitten ei.

Kärry soitti. Kova roskisdyykkäri tai kierrätyskulmaihminen.... joku naapuri muuttaa Kittilään, joten Kärry sihtailee roskiskatoksen suuntaan innoissaan, että mitä sinne muutosta on jäämässä. Sinne kun laitetaan muille kierrätettäväksi tavaroita eri nurkkaan kuin roskis. Ääh. Tavaraahan on täälläkin joka lähtöön. Mutta tautinsa kullakin.

Minä nyljin sängystä lakanoita ja meinasin ihan siivota-siivota perinpohjaisesti... (näkis vaan...heh heh)

Taidan kuitenkin puurolle ampaista tässä vaiheessa. Ja miettiä etenemissuunnitelmaa tälle päivälle. Odotan vastaanotolta soittoa mitä tapahtuu edunvalvonta-asiassa, joskin tänään tuskin saan exää tänne pika pikaa lääkäriin arvioitavaksi. Mutta olihan hän hoidossa ko. paikassa pitkään, että voisi kerrankin lääkäri laittaa todistuksen ihmistä näkemättä.

Mutta manailen huonoja Roin kotisivuja. Tiedän kaupunginosan johon olen muuttamassa, mutta en tiedä mihin hoitotiimiin se kuuluu.... kyllä se nyt voisi näkyä sivuilla... taidan kerätä mustaan kirjaan epäkohdat ja antaa sitten infoa sivuista tuleville sukupolville. Asioita ei vain huomaa ennen kuin on itse uutena asukkaana kunnassa tai kaupungissa.

Eli eipä minulla ollut muuta tärkeämpää.

Ai niin toimin hengenpelastajana. Kimalainen oli kuolleennäköisenä vesitiinussa ja ajattelin sitä kopaista, jos jalkakaan heilahtaa nostan aurinkoon kuivattelemaan. Hitosti pärisi minulle kun palveluksen tein. Luultavasti ajatteli minun nokkaani nakkaavan pirulaisen kellumasta, mutta pääsi jatkamaan elämäänsä. Tai ainakin hävisi jossain vaiheessa seinustalta, jonne sen pistin peittojen narulle laiton jälkeen... (sade tulee rankka, peitot narulta vie.... Ridhu)