Avast viruksentorjuntaohjelma päivitti itsensä ja iTunes oli päällä. Se riitti tällä kertaa koneen jumittumiseen, joten iltakahdeksalta kones kiinni.

Menin katsomaan ohjelmaa omaishoitajista USAssa Teemalta. Valitettavastihan minulla ei ole kuin Ylet käytössä. Saisi varmaan käyttöön mutta syyllistyn ajattelemaan, että kaikella on tarkoituksensa. Sitä paitsi Teemalta tuli sitten Alzheimer-omaishoitajien jälkeen mielenkiintoinen elokuva... kibbuzilta. Mutta minä en jaksanut pysyä hereillä... Työ vaati veronsa.

Että näin tämä tekniikka rajoittaa elämää.

@ @ @

Intoilin niin treenien kanssa, että tämäkin jäi tänne julkaisematta.

Treenit meni hyvin. Pikkuvarvas enempi kutisee, mikä on merkki ollut paranemisesta eikä jalkasilsasta... tai mistä senkin tietää sitten...

Vetäisin puolen tunnin treenit, mutta kulutettu kalorimäärä jäi alhaiseksi, joten jatkoin pari minuuttia ja vain vaivoin kykenin lopettamaan siihenkään. Mutta hartiat on niin jumissa, että päähän alkoi odotetusti viimeiset spurtit jyskyttää, joten lopetin kuin lopetinkin. Nyt sitten katsotaan, tuleeko varvas kipeäksi treeneistä. Mutta näyttäisi, ettei oleellista kunnon notkahtamista ole tapahtunut.

Nyt on vain yritettävä jotenkin yhdistää työ-lämmitys-treenaus. Ja kun 23 työvuorosta vain kuusi on iltavuoroa... aamuharjoittelu saati aamulämmitys ei oikein onnistu. Prkl ja stn också. Helvetestä puhumattakaan. Vähän kauhea lista. Täytynyt olla pieni pakko kun vakiakat eivät jousta ollenkaan, enää eikä milloinkaan. Toisaalta listantekijä kuulee hyvin tarpeitani, joten kai minunkin on joustettava. 

Loojaali, selkärangaton ja sairaseläkeläinen. Minä kai joskus. Laitan prkl veroselvitykseen sitten ent. Florence Nightingale. Olisihan se voinut olla Sales Managerkin, mutta kutsumus on mikä on.