On huono. Se saldo siis töiden osalta.

Keitin seitisoppaa viisi litraa hiljaisella tulella sen takia, että kattila oli tupaten täynnä.

Sitten luonnollisesti kiskaisin sen pihatöiltä palattuani. Ja sen jälkeen kiskaisin koomat. Kolmisen tuntia päikkäreitä. Kärry yritti saada puhelimilla minuun puheyhteyttä, mutta eihän se onnistunut.

Kooma mikä kooma. Reilu tunti sitten könysin sitten ylös ja lähdin keittämään kahvia ja härötin Kärryä, että voi soittaa. Hänellä on aina euron päivä... noh, kun menin keittämään huomasin, että keitto oli edelleen hiljaisella tulella... voi prkl... että sillä tasolla täällä mennään.

Keitto on ruskeansävyinen. Pitäisi maistella onko vielä minun ruokaa vai koirille annettava... höh.

Mietin tässä että vieläkö lähtisi tänään pihatöille... vai unohtaisiko kokonaan. Luultavasti unohdan kokonaan. On tämäkin elämää... tässä iässä tajuan kärsiväni PMS oireista... Toisaalta onhan se hyvä, että on edes jokin hormoni jota syyttää.

Kärry on alkanut kiinnostua blogittamisestani siinä määrin, että kirjauduin netlogiinkin melkein omalla nimelläni... ja ihan omalla naamallani. En naamakirjaan, mutta ihan samahan tuo netlogikin näyttää olevan. Jos kirjoitan sinne varjoblogia, jossa puhun rohkeasti asioista, mutten niistä mistä haluaisin. Tyytyisiköhän Kärry niihin?