Tässä edellistalvena tai viime tai what ever, meillä vuosi katto vessasta. Vikahan jatkuu. En siitä kirjoitellut sen enempää, kun sitä korjaamaan oli lupautunut yhden lukijan mies... joten en manannut ettei se koskaan sitä ilmestynyt korjaamaan.

Vaan kun nyt alkoi tulla vettä katon kautta kuin ulkona sataisi vettä.

Kerrataanpa nyt tätä juttua. Ilmastointiputki on kuulema laitettu siten, että se on lähestulkoon kiinni peltikatossa. Lämpö sulattaa peltikatolta lunta ja kun se jäätyy, vesi ei pääse valumaan kattoa pitkin alaspäin kuten kuuluisi. Joten se veden pinta nousee ja etsii heikkoja saumoja pellistä ja vot tulee alas.

Joten nyt jostain syystä vettä tulee tulee tuosta ilmastointiputkesta, joka ei nyt aivan tue tuota edellistä, mutta huomenna on kiivettävä välikatolle ihmettelemään, että mitähän minä saisin ensi hätään tehdyksi.

Ääh, pyörittelin jo tässä että pitääkö asiaan oikeasti paneutua vai ei, jos olen lähdössä. Vaan tulipa mieleen, että jos lähden en ole tekemässä mitään ja koko katto kastuu... joten minun on korjattava kattoa ja koko systeemiä ettei suurempia vahinkoja tule.

No, pitää soittaa työosuuskuntaan, sillä tätä kaverin miestä en enää taida... olkoon. Ja täytyy sitten keväällä miettiä, olisiko peltikatto käytävä läpi ja saumattava uudestaan tai jotain.

Että sataa, sataa ropisee...