Valitin jo Nurkassakin, joten voin täälläkin. Nyt on puoli tuntia sitten havaittu joka seurannan alla olevassa blogissa elämää. Osan olen kommentoinut noin oliko se aamulla ysiltä ja osan kaiketi olisi voinut jo eilen illalla. Prkl.

Joten yritän olla kohta kuin en olisikaan koskaan lukenut tätä uutta postia.

Käytiin lenkillä. Jouduttiin kääntymään ja palaamaan takaisin, koska lunta oli pellot ja kaikki metsätiet täynnä. Kukapa sitä nyt kelkalla sunnuntaina hurvittelisi.

Mutta nyt väsyttää ja pitäisi syödä vaikka maha on täynnä kalkkitablettia. Pitäisiköhän pitää kokeeksi päivän parin paussi? Ihan kauheat väännöt mahassa. Mutta kun tavoitteena on osteoporoosin ehkäisy... ja sitä kalkkia en saa mistään riittävästi, kun maitovalmisteet on kielletty. Prkl sillekin.

Koska meikäläinen nukkui tänään kahdeksaan, olemme päättäneet syödä päivällisen ja sen jälkeen pitää tytön kanssa toisiamme valveilla, sillä jos tässä vaiheessa alamme nukkua päiväunia... siitä ei seuraa hyvää. 

Nyt tiskoamaan. Tai tiskaamaan.

Lisätty klo 17.47: Kävin lukemassa uudet päivitykset. Vain yksi oli jäänyt lukematta epähuomiossa. Ilmoituksia oli kymmenkunta uutisvirrassa siis, ja niistä ensimmäinen oli kirjoitettu perjantaina  kello 15. Havaittu tunti sitten.Viimeisin sentään oli kirjoitettu tänään kello 12.25 havaittu vain vartti sitten. Mulla on joko erittäin huonot säädöt päällä tai sitten olen ihan oikeasti teitä muita kärsimättömämpi.