Sain kaverilta vahvistuksen, että ottaa kanit karvoineen. Nyt voin alkaa sitäkin surra. Tähän asti surin sitä, miten kanien käy... voi yöks tätä elämänvaihetta inventointia ja luopumista.

Siivoaminen vähän tökkii, mutta sekin etenee... imuroin äsken vielä tämän huoneen ja nyt olisi vielä laitettava sänkyyn lakanat ja siis rakennettava ns. makuus. Kello on jo paljon, mutta Kärry haluaa puhua ja tarvii kuuntelijan...

Niinpä olen matkannut puolivälistä hänen matkaansa äitinsä luo puhelimen välityksellä.

Sitten päätin, etten voi kuulla puhelinta, vaan katsoin telkkaria pari tuntia... noh, niin.

Sitten härötin ja valehtelin imuroineeni, sillä telkkarinkatselua ei oikein syyksi hyväksytä. Varsinkaan kun pitäisi imuroida. Joten kuuntelin peräkärryn uudet vaiheet ja kaiken mitä on sen jälkeen tapahtunut kun hän tuli vanhempiensa kesämökille.

Minusta on hauska kuunnella. Saattaa mennä viitisen minuuttiakin jos enemmänkin ennen kuin pitää äänähtää jotenkin. Joten mitään älykästä ei tarvitse sanoa. Ainoa on, että kuuntelutaito tässä lisääntyy, kun välillä pitää arvata mitä Kärry tekee... arvaas mitä minä teen - kysymys.

Sitten on vielä sellainen juttu, että Kärry hyppää yhtäkkiä kommentoimaan varttitunti puhuttua asiaa. Ja ettei hän puhelimessa välttämättä kuule minun kommenttiani.

Ja olen jo oppinut, ettei kannata olla leikkaamassa nurmikkoa, sillä silloin saan kuulla miten moottorivehjes herätetään henkiin. Siis sisukkaasti työntelen joka välissä Stiga Handclippiä tai mikä se nyt oli. 

Eikä tiskaamisestakaan tule pisteitä, sillä Kärryn mielestä on tyären tiskivuoro... no niin minunkin mielestä, mutta Siperia on lähempänä kuin tyär tietääkään. Joten who cares, kun vahinko on jo päässyt tapahtumaan.

Ehkä minä lähden ihmettelemään, miten patjakasasta saa sängyn... Huomenna olisi vielä siivottava jatko-osa, sillä täällä on pölyä joka tasolla toisessa päässä huonetta ja muut kaksi huonetta on läpikäymättä.

Mutta jotenkin ilmassa alkaa olla muutakin kuin tappiomielialaa.

Tosin asunnosta tuli tänään sopimus allekirjoitettavaksi ja kunta korvasi minulle lomatkin nyt rahassa, joten tilillä on hieman katetta ja lomaahan tässä nyt pidetään muutenkin... ja toivottavasti koko kesän.