Enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei tästä päivästä jää jäljelle kuin turpoava maha. Mikähän siihenkin on mennyt? Ruokaa joo, mutta mikä ei nyt sovi valioon?

No, joka tapauksessa arvoimme tämän illan kaupankäynnin ja markkinavoimien jumalille. Viimeeksi käytiin lauantaina ja hevit on loppu. Diskoa on ollut allas poikineen, mutta appelsiinit siis loppui.

Varvas roikkuu mukana, joten paketti on purettu, mutta on se varmaan turvoksissa noista päällekarkauspyrkimystunteista johtuen.

Uutisvirta on toiminut tänään paremmin. Välilöissä Tumppi-gurun kanssa. 

Hoitokodista vaietaan. Ei ole kyllä ollut tapanakaan vastata mihinkään huutoon. Kuin viiveellä, jos muistavat silloinkaan.

Heviä ja vessapaperia. Tytölle maitoa (unohdin vierottaa silloin joskus ja enää en henno) ja apteekista rauhottavaa - sydämelle. Uusitutin reseptin ihan apteekin kautta. En tiedä onko yleistä, mutta ainakin tuhat kertaa parempi kuin se, että veisin vastaanoton postilaatikkoon ja hakisin joskus ja menisin apteekkiin sen kanssa. Nyt suoraan apteekkiin ja sitten vain joskus hakemaan lääkkeitä.

Apteekki menee kiinni viideltä, joten siihen tähdätään. Laittavat lääkkeet valmiiksi kun soitin ja varmistin, että on uusiminen onnistunut. Joten saamme mennä ehkä työläisten aiheuttaman ruuhkan perään kauppoihin. Tai ei  me oikein hallita noita ruuhka-aikoja. Jaaha, kukahan mahtaa hyökätä nyt kimppuuni....itse ex-avustaja?