Ja kiroan samaan hengenvetoon kaikki atk-laitteet ja koneet ja kalustot!

Kärryn PC ei toiminut. Tai modeemi oli sökö. Ja sitten meni upsikin... mitä ei tarvita oikeasti kuin sähkökatkoksen aikana.

Olin siis koneeton ihan tähän iltaan asti ja voin todeta, ettei pelannut tämä omakaan masiina, joten en minä ole kuollut enkä unohtanut tätä kirjoittamista, vaan helvetin paljon estynyt.

Palaan paremmalla ajalla koneelle kirjoittamaan. Nyt on vasta nelisen tuntia kun tulimme Roista. Joten mehut on mennyt. Kärry tankkasi Tapio-pullosta ja saattelin tutimaan monen päivän väsymystä ja Tapsaa sänkyyn, mutta olen luvannut herättää hänet vielä saunaan, joten ohjelmaa riittää.

Ja hain Soneran nettitikun äsken postista. Kärry tilasi sen kun mokkulaa ei kuulunut tulevaksi ja veetutus kävi jo liian korkealla.

Mutta palaan siis ehkä jo huomenna koneelle. Montaa päivää ei olla tällä kertaa täällä maisemissa, vaan palataan takaisin asuntoloukkuun. Kaksi kämppää ja kolmas tyttärelle sovittu ja sitten se mökki, jossa on alkeelliset olot 3x3m tiloissa palaneen mökin kupeessa olevassa aittarakennuksessa.