Pakko tehdä nämä kaupunkiasiat pois. Kissoilta ja koirilta on ruoka loppu. Kissoille ostan valitettavasti erikoisruokaa eläinlääkäriasemalta toisen kissan sairaudesta johtuen ja koirille ostan lemmikkieläinliikkeestä ison säkin hyväksi todettua.

Joten eilen ei voinut näitä hoitaa ja koska varvas ei viitsinyt jurottaa eilisestä, löin kaasutallan pohjaan ja kävin hakemassa ne elukoitten ruoat. Nyt on sapuskaa pariksi kuukaudeksi. Mietin, että näinköhän kerkiän monta kertaa vielä tuolla asioimaan. Vai siirtyykö ostosten tekeminen pohjoiseen...

Että siihen se meni tämäkin päivä. Viimeinen vapaa... angst, angst. Huomenna iltavuoroon ja perään kaamea aamuvuoro vastaavana hoitajana. Reilu neljä viikkoa lomalla ja älytöntä laittaa vastaamaan kaikesta ja vielä on lääkärinkiertopäiväkin.... angst, angst. Varmaan tulee kirjoitettua tännekin torstai-iltana, mikäli tajuissani olen.

Mutta onneksi paineita nukkumaan menolle ei ole kun aamulla olen vielä kotona... mutta ahdistaa, puristaa ja kaikkea siltä väliltä. Enkä tiedä, miltä tuntuisi, jos olisin työpaikkakiusattu... tai voin minä ollakin. Jos en vain ole vielä tajunnut. Höh.