Karmea hatutus tuli ulkona. Siitä että juuri tänä aamuna olen yksin. Höh... ei mennä ihan kaksimielisyyksiin siellä... voi jösses.

Nimittäin yritin haravoida koiran paskoja koiratarhasta. Lumet on näet lähes sulaneet ja voin taas todeta, että jotain ne nartut ovat syöneet niiden valkoisiksi kaluttujen putkiluiden lisäksi... Karmea sotku.

Joten kun haravointi on erittäin paljon osastolla yöks, keksin, että viritän puutarhakeinuni heijauskuntoon... ja siitäkös vedin sitten pultit, kun yritin yksin saada keinuosan riippumaan runkoon... prkl.

Ihan oli tultava tänne sisälle heti perään, muka vesiämpäriä hakemaan ja rättiä, sillä runko on hieman kurassa. Kyllä kai sitä on vielä sekin homma tehtävä. Sitä ennen voi rauhoittua tässä koneella.

On ykkösvapaa. Huomenna ilta ja maanantaina aamuvuoro.

Kärry on tulossa käymään ensi viikolla ja sain päähäni, että minäpäs siivoan täällä vähän kun muutenkin on siivoukset unohtunut. Juu, ei tullut mieleen sitten pojan takia siivota... hmm. Nuoriso on tällä hetkellä anoppilassa ja menevät 50 vuotisjuhliin exän siskon luo. Tulevat sitten illalla apen kyydissä kotiin... yöks ajatus siihenkin, että appi tänne tulee...

Noh, siivous ei ihan vielä lähtenyt putkeen ja paskankeruukin tyssäsi pariin haravalliseen ja lähinnä muovilapion kadotukseen päätymiseen, joten mihin tai miten niitä paskoja mihinkään siirrät pelkällä haravalla. No kasaan ja sekin alkoi tympiä ja keinun kesyttäminen näyttikin jo ihan kesäkeitolta, mutta sekin sitten osoittautui sinkulalle voimia ja etenkin hermoja repiväksi hommaksi.

Vaan kyllä tästä kohta lähdetään vettä ja ämpäriä hakemaan ja pesemään sitä keinun runkoa. Sitten on vielä pehmusteet haettava ja virittäisikö siihen päälle katoksenkin... kunhan jotain siivousta.

Töistä ei ole tietoa. Tietyllä tavalla ontto olo ja tympeä ajatus että soittaa ja kysyy miten se nyt oikein on. Mutta ensi viikolla on kai sitten tehtävä asialle jotain. Tai sitten jää hyvä hoitaja uupumislomalle kesäksi ja yrittää syksyllä uusin voimin. Huuuu.

Äh, minä lähden nyt sen keinun reilaamaan. Laitan musiikkia soimaan... jos saan sen käyntiin.