Minä sain kuin sainkin soitettua. Ylistys crossarille, jonka nimeksi tulee Aune. Johtuen siitä että silloin aloitin tämän viimeisimmän treenikauteni. Olisin minä miehen kanssa mieluummin hionnut kuin Aunen, mutta päätetty mikä päätetty.

Siis juuri kun retkahtamisaikani oli päättymässä tuosta treenistä ja voimaintunne häviämässä soitin niistä työasioista mahdolliseen tulevaan kotikuntaamme. Ja jätin sinne yhteystiedot, sillä niin lupaavalta se vaikutti. Ja ajoituksineen töitä voisi olla tarjolla heti tai kohta. Kohta tarkoittaa kesäkuusta eteen päin.

Joten onhan tämä vielä heppoisissa, mutta kantimissa kuitenkin. Nyt vain pitäisi viikonlopun aikana laatia CV levitykseen sinne sähköpostilla, jotta useampaan työpisteeseen tulee tiedot. Jaa-a. Ei ole olemassa tai ainakaan tältä vuosituhannelta. Pitänee opiskella taas tuota tekoa. Ja siitä tulee muuten suppea. En aio harrastuksiani sinne laverrella, sillä en hae vakipaikkaa, joten ehkä ihan perusasiat nyt aluksi.

Joten tästä se ehkä aukee tai sulkeutuu koko aikaikkuna. Mutta tuotakin Työkohtaa on nyt murheenkryyneissä potkaistu. Asuntopuolihan tuolla menee niin, että kun tieto töistä tulee, etsivät asunnon. Tai ainakin luulen niin. Tai ainakin ymmärsin niin.

Kohta pitäisi ruokaa laittamaan, mutta söin tuossa ennen halkoliiteriä yhden kananmunan saadakseni ravinteita ja energiaa, kun en laihduttamisesta riippumatta syökään riittävästi... minä en taida kauaa tällaista touhua... Jos en ala ensi viikon aikana pääsemään jyvälle, miksi näin tuhottomasti pitää syödä, niin loppuu tämä juttu.

Vaihdoin pohjankin kevätväreihin. Tästä blogista ei saa neuleblogia mitenkään. Mitä minä siitä osaisin kertoa, että se on vaiheessa ja se on vaiheessa ja suunnitelmissa ja lankoina ja kaupassa lankoina. Joten höpöhöpö.

Ja tänään ei tarvinnut lämmittääkään täällä takkaa, vaan laitoin keittiön leivinuuniin tulet, niin antaa ensi yöksikin tänne lämpöä. Ja keittiö oli aika kylmä, kun sitä pariin päivään lämmittänyt.

Jospa siitä kevääksi muuttuu ja uuden aikakauden aluksi. Muuallakin kuin blogipohjassa.