meinasin kirjoittaa suvereenisti vittuilu... lihasmuisti yrittää ottaa käskyn ja komennon päältäni ja kirjoitella ihan omiaan sokkojärjestelmän avulla...

Mittasin tänä aamuna kahvinjuonnin jälkimainingeissa verenpaineet, että onko rytmihäiriöitä aamuisinkin... minusta tykytti herätessäni jonkin verran... joten mit-mittaamaan. Sain järkyttävän tuloksen: 167/123 ja pulssi 104.

Luulisi tuon jo tuntevan voinnissa... vähän mietin, että mitäs nyt, mutta toisaalta mittarikin vetäisi henkeä kesken mittauksen... pumppasi yli 200 painetta kesken mittauksen.... täh.

Kai minun on tilattava maanantaina konsultaatio johtavalle lääkärille ja mietittävä mitä tässä nyt on viisainta tehdä.

Tälle päivälle ajattelin ensin lenkillä käyntiä ja sitten kun Kärryn soittoyritykseen, johon en siis vastannut, herättyäni, huomasin auringon ulkona kellottavan, puutarhahommiin... ja nyt tuntuu siltä, että taidan alkaa pakkaamaan ja samalla siivoan täällä sisällä.

Paineiden eteen en osaa nyt tehdä oikein mitään. Jos siivoilen ihan tuntemuksieni ja jaksamiseni mukaan. Jos lähden lenkille voin kaatua sinne ja kykenemättä soittamaan edes apua.

Ei muuta kuin aamupuurolle.