Määräsin ihan itse. Heti tulikin vieraita katsomaan. Ex-sukulaismies 80 v täyttävä papparainen on sinnikko ja käy aika ajoin tarkastuksella. Vaan yhytti minut ruokapöydässä kukkupään lautasen äärestä. Pyysin odottamaan, sillä koko loppu ruoka oli jo lautasellani ja siitä hän nyt olisi välittänytkään...

Samalla kun hotkin mega-höpsis-kotiruokaani mietin tyären kanssa, että mitähän meille kuuluisi .... paskat. En aio valehdella. Jätän kertomatta ja puhun sinne päin.

En siis kertonut, että olen jo lähdössä. Ei tarvitse kertoa minne. Aion lähteä kesän aikana. Nii-in.

Muuten pyörryttäminen on lähes kadonnut. Aamupala jäi syömättä, kun tuli hoppu kaverin luokse illalla sovittuun tukanleikkuuseen. Joten kun tyären pää pistettiin punaiseksi aikaa vierähti siinä ja kahdessa hiustenleikkuussa, olimme kotona minun aamupalallani vasta vähän kolmen seutua eli luiskahti ihan oikeasti aamupala päivälliseksi.

Vielä on jonkin verran asentohuimausta. Mutta loppuillan mittaukset kertoivat karusti, että nykyinen lääkehoito on tähän stressaavaan tilanteeseen riittämätön. Eli rytmihäiriötä on vaikken sitä huomaa. Mittari on valehtelematon heittäessään käyrän lukujen viereen härön merkiksi.

Siitä tämä saamattomuus ja lohduton väsymys. Kysymys kuuluukin, lähdenkö lääkäriin täällä vai podenko uuteen omalääkäriin asti. Toisaalta stressi tulee jatkumaan ja jaksamisesta olisi enempi iloa, joten kai sitä on ensi viikolla hilottava ruho sinne lääkäriin.

Nyt Kärry ei olekaan soitellut sitten eilisen iltapäivän. Lähtivät Jupen kanssa mökille kalaan. Joko ovat hukkuneet tai Kärryn Nokialainen on yrjönnyt viimeisen kerran akkunsa tyhjäksi tai sitten yhdessä laturi on hukassa tai sitten jokin muu vika puhelimessa. En ole huolissani, sillä ongelmia puhelimen kanssa on ollut ja minulle onneton jätti Samsunginsa, kun ei kesällä kahta tarvitse.

Kyllähän näyttäisi tarvitsevan.

Tai jos on hukkunut... ei tarvitse.

Malttaisivat olla mökillä kuitenkin ihan kaikessa rauhassa ja nauttien, koska kuului olevan ehkä jo ensi viikolla tulossa tänne päin.

Röyh... ruokaa ei saisi hotkia. Taidan lähteä pötköttämään, sillä itse määräsin riittävästi lepoa, monipuolisesti isoja ruoka-annoksia ja kotityöt muille. Tosin osakkaita ei ole infomeerattu kotitöiden osalta, mutta hädissäänhän tuo tyär äsken vähän astioita kerkisi tiskaamaan.