Hedelmiä ja vähän muutakin. Aion ostaa pähkinöitä. En linnuille vaan itselleni. Luin vinkin, että niitä ei tarvii syödä säkillistä ja tulee energiaa ja mitä muuta vielä siihen kaupan päälle. Joten niitä sitten. Ja ehkä lauantain kunniaksi ihan suolapähkinöitäkin.

Sen verran täysi olo, ettei ole päivällisaikana nälkä. Joten joutaisi tästä kaupoillekin. Vaan mikä olisi hyvä ajoitus siihen? Ei kai mikään. Jos tunnin päästä. Ja bensaakin täytyy ostaa autoon, vaikkei sillä muuta käy kuin kaupassa. Tosin onhan siitä jo aikaa kun sitä viimeeksi tankkasin. Kohta unohtuu miten autoa tankataan.

Ainakin unohdin, mikä se kylmäasema oli merkiltään Teboil vai St1. Teboililta saan alennusta ammattiliitonkortilta ja koska oli vuosi vaihtunut... hetken ajattelin, että etu oli siirtynyt eri ketjulle. Vaan kyllä se Teboil oli. Se sama joka voitelee oikein.

Tänään on lauantai ja voisi vaikka lämmittää saunaa. Siitä se katto innostuu taas loirimaan vedessä. Mutta paskat. Jos kävisi sitten aamulla suihkussa vessassa ihan normaali aamutoimien yhteydessä. Sitten crossarille ja sitten oikeaan suihkuun...

Blogimaailma tuntuu vielä hiljaiselta. Raportit tähän astisesta tulevat iltaan mennessä. Tosin pännii tuo seurantaohjelma, joka tuo kaikki kerralla 10 tunnin välein kurkattuaan.