Odotin työkaverilta sähköpostissa tietoa uudesta työlistasta. Saisi sen sieltä hakea, mutta kuka prkl työmaalla lomalla... minä en ainakaan.

Töissä kaverin äidin lääkitystä on lisätty rajusti, kun kollegoiden mielestä se äiti huutelee... eli ollut jostain syystä (kipu, kuuma, kylmä jne) levoton. No, nyt sitten hiljenee ja syötetään ja tehdään kaikki puolesta. Juuri tämän takia kaveri ei pääse enää lukemaan blogia.

Työlistaa ei ole, koska tekijä istuu lanssissa. Eli väki tuuraa siellä sun täällä ja hommat jää hoitamatta. Väki väsyy ja kaikki alkaa keittämään yli ja sen jälkeen rajusti pohjaan. Mitään tolkkua ei tunnu olevan enää työnjaossakaan vaan kamutellaan ja lorvitaan helpoilla osuuksilla ja vähät välitetään mitä kavereilla menee.

Ai, niin minähän menen muualle töihin kesäksi. Menenhän? Helppo olisi lähteä jo nyt. Ei vaiskaan. Liikaa lunta. Vähän aikaa. Että sellaisia työkuulumisia.

Sauna on ladattu illan ilotteluun ja kuntopyörään on johto laitettu kiinni ja odotan vielä viisi minuuttia että maha vajuu ja ohjelmat töllössä vaihtuu. Se on menoa nyt. Onneksi ajan tuntsalla pois päin työpaikasta.