Kamala yllätys Suomen kansantaloudelle. Ihmiset elävätkin yllättävän pitkään. Ehkä nyt tietyssä iässä postiluukkuumme kolahtaa armonenkelipostia. Sinut on valittu. Pillerillä on parasta ennen päivämäärä. Sinulla se meni jo.

Syyllistäminen onkin odotettua. Tässä tehokkuutta ihannoivassa maailmassa. Tässä taloudellisesti epävarmassa maailmassa, jossa ei voi luottaa kai mihinkään. No, epävarmuuteen kyllä.

Mutta sellaista se elämä on.

Nyt vain on taas nollatava aivot sille tasolle, että murehtikoot ne politiikot, joiden ongelma se on. Minä olen tehnyt tehtäväni ja ihmetellyt. Tiedostanut kansantaloudellisen ongelman, mutta minulla on palkolliset asiaa hoitamassa eduskunnassa. Heitelkööt kirjoja ja sanansäilällä heilukoot. Siitä he saavat palkkansa, jota tänäkin vuonna on varmasti pakko nostaa, koska .... no yleinen hintataso on kohoamassa... takuulla.

@ @ @

Aamulla heräsin tunnin myöhässä. Ja olisin piruvie nukkunutkin vielä mutta koska eilen ei lämmitetty, tänään oli viileää, kuten on ollut aina ja iankaikkisesta iankaikkiseen... ja koska tänään olen lähdössä sosiaalisiin kanssakäymisiin puolilta päivin... herättävä ylös lämmittämään ja pahoittamaan mielensä sillä, ettei voi crossaritreenejä vetää, sillä siinä helkkari hikeentyy ihan kirjaimellisesti.

Joten pää yönkin jälkeen aika tyhjänä tiettyjen illan aikana tehtyjen havaintojen ja päätöstenkin jälkeen, lähden nyt sitten jatkamaan tätä ihme elämää. Sehän on kai hyvä asia, että kokee elämänsä ihmeelliseksi?

Ja sitten uutisiin vielä palatakseni.  Roikkuminen netissä on brittitutkimuksen mukaan masennusta aiheuttavaa. En katsonut noin masentavaa uutista lähemmin, mutta kaiketi nyt voidaan olla eri mieltä riippuen siitä, mihin ja mitä tarkoitusta varten nettiä käyttää.

Mutta se on varma, jos käy vain laskujaan maksamassa netissä, masentuu ihan varmasti.