Kaupunkireissu on heitetty. Ja koska olen nyt kokoaikainen tuli melkein kokoaikaisen palkka. Menetin riippumattomuuttani ja sain siitä rahallisen korvauksen etukäteen. Joten lohdutin itseäni tapojani vastoin Marimekko-myymälässä. Ja vähän siellä sun täällä.

Todella väsynyt kun illalla kotiin palattiin. Tätä kuitenkin ehkä tarvitsin, että pystyn taas palaamaan tästä kodin muodostamasta turvasatamasta. Varsinainen pesäkolohan tästä on tullut neljässä viikossa. Erakkomaja oikeastaan.

Pahinta reissussa oli se, että kaipasin koneelle ajoittain. jep. Sekin riippuvuus noin pahana. Tämä on ollut lomani aikana ainoa sosiaalinen toimintaympäristö, jossa olen jaksanut sekoilla.

Haikeata kun huomenna on viimeinen vapaani ennen työn aloitusta. Ja koska tämän päivän reissun väsymys vaikuttaa minun sormituksiini siten, että joudun kirjoittamaan joka viidennen sanan kolmeen kertaan saadakseni ne oikeaan muotoonsa, on viisainta tältä illalta lopettaa tämä yrittäminen, vaikka tahtotila on eri. Voimia ei ole näköjään. Huomiseen.