Ja se tahtoo sanoa sitä, että tässä luukussa on 14 ja risat, kun en eilisen aamuvuoron takia lämmittänyt. Että onkin ollut kylmät kelit, kun on näin nuukaa tämän lämmittämisen kanssa. Tosin nukuin ihan hyvin palelematta ja ilman lämpötyynyä, joten mieluummin näin viileätä aamulla kuin hikisenä yöllä lakanat kaulan ympärillä...

Ulkonakin on taas 24 astetta. Se on täällä paljon. Sillä muualla on viisi tai kuusikin astetta enemmän. Ja se muualla on kirkolla. Muualla kaukana on parin kilsan päässä kirkolta kalottialueelta, josta työkaverini on lähtöisin... siellä on vielä kolme astetta kylmempää... että sellaisia eroja.

Koirankestävä katonkorjaaja ei ole soittanut, vaikka lupasi illalla soitella tämän päivän aikataulusta, joten tuskin on sitten selvinnyt aikataulu. Siksikin tässä näin vapaalla aikaisin nousin, että saisin kokeilla tuota treenaamista Talvikilla. Jalka nimittäin on kohtuullisen hyvä ollut parin työvuoron jälkeen, joten eiköhän se ole paranemaan päin.

Mutta nyt tekee mieli kahvia. Kahtena aamuna on ollut taas pää hieman kipeä. Luulen että ihmisten syöttely ottaa nyt hartioihin. Ja siihen tuo Talvikki tulee olemaan tarpeeseen. Joten kahville ja Talvikille.