Tänään pitäisi tehdä se työpaikkahakemus. Ei tule tapahtumaan. Tänään on grillijuhlat exän 50-vuotispäivän kunniaksi. Kyljykset on ostettu ja muutakin rompetta. Eikä ole alkoakaan unohdettu. Joten tämä päivä tälle. Pitänee vääntää jokin hätäinen paperi sitten joku ilta aamuvuoron jälkeen. Ennen sähkökatkoa.

Kumma juttu, mutta kuten eilen kirjoitin... seitsemän jälkeen taas tuli koneelta lähtö, kun sähköt meni. Tosin palasivathan ne sähkötkin takaisin, joten tuollaisena iltana, jolloin kerkiää koneella istumaan ja valvomaan, jos vain jaksaa, riittää tunteja yölläkin.

Onneksi kisat loppuivat. Kyllästytti lähinnä työpaikalla. Kun se ei ole itselle henki ja elämä, ottaa aivoon, että työtkin tehdään hiihtojen tahdissa. Tai matsien...

Tänä aamuna menikin hyvin melkein kuuteen tämä nukkumispuoli. Tosin menopuolikin oli nippanappa eilisen puolella. Joten kuusi tuntia on raikasta elvyttävää unta takana. Tosin otin lasillisen rentouttavaa vermuttia illalla, joten ehkä oli uni vähän raskaanpuoleista.

Mutta treenit odottaa. Tänään ja huomenna. Huomenna on onneksi iltavuoro, joten huomenaamullakin treenataan, jollei tänään telota jotenkin itseään... todennäköisin tapaturma on tietysti tulien kanssa... palovammat... hooooooo.