Lomasta ei ole kuin muisto jäljellä ja vielä enemmän aikaa on kulunut siitä, kun olin osa-aikaisella. Ne viisi helvetillistä viikkoa loman jälkeen, joina ei vapaita saa kuin yhden kerrallaan ovat kulumassa umpeen ja niin on kulumassa voimatkin.

Vanha kyynisyys on valtaamassa mieltä. Kyynisyys työpaikkaa kohtaan. Väsymys taas on niin totaalista, etten jaksa tiskata enää kuin sen verran että ruokailu voisi ehkä pienissä mitoissa onnistua. Tunnen itseni enemmän tai vähemmän tämän kunnan robotiksi.

Treenit on poskellaan ja tapahtuvat vain kun on vapaata tai iltavuoro eli kahdesta neljään kertaan viikossa, mutta yleensä vain sen kaksi. Tällä viikolla sentään neljästi.

En nuku hyvin, sillä univajetta tulee ja muutenkin asiat mietityttävät. Isot ja pienet.

Katto vuotaa saumasta nyt myös kuistille. Huoks. Huomenna on kiivettävä taas välikatolle ja vilkaistava, että voiko asialle tehdä mitään muuta kuin antaa vuotaa. Ja tietysti saumaus sitten keväämmällä. Peltien saumaus.

Huomenna on vapaata, mutta sitten onkin jo taas töitä. Ei jaksa ihminen tätä tällaista pitkään. Uuden listankin sain, mutta en ole jaksanut vielä sitä repusta ottaa pois. Sen verran katsoin, ettei ykkösvapaita ole kovin paljon. Yksi vain, mutta rankkaa on näin kokonaista tehdessä. Ehkei voimat niin vain palaakaan.

Levottomuuteen tuollainen jatkuva töissä käyminen vaikuttaa tosi hyvin. Jos exän tunne-elämä on latistunutta, minun pomppii vielä sinne sun tänne, mutta pomppii kuin pomppulinnassa, josta ilmat pikkuhiljaa valuvat pois.

Kyseessä ei ole masis tms. Kyllä kyseessä on puhdas työstä aiheutuva uupumus yhdessä lähellä olevien muutosten kanssa. Jos saisi kotiasiat kuntoon, kestäisi työn rasituksetkin paremmin, mutta sitä vahinkoa ei pääse tapahtumaan ihan ensi viikolla, jos ensi kuussakaan.

Vaikka olen juonut jo töistä tullessa kahvia, ei se näytä minuun vaikuttavan. Taidan keittää lisää.

Telkkarista ei kuulema näy enää mikään kanava. Jippii. Siis minun telkkarista. Pitää ohjata hyviä ohjelmia ihan vain omasta päästäni. Tästä väsyneestä päästä, jösses. Mahtaa olla surkeata katsottavaa.