monella tapaa... olen huomenna vuoden vanhempi... ei kriisiä, mutten ymmärrä miksi nostaa halootakaan. Tosin tässä perheessä ei juhlita enää mitään. Ei ole juhlittu, kun ei ollut tässä taannoin rahaa juhlia. Ja minä suurin paskapää en halunnut yrittää kakuntekemistä vieraille, jotka olivat yhtäkuin ex-appivanhemmat.

Nyt mieli alkaa muuttua jollain tapaa. Että kaipaa edes vähän huomiota, mutta en tiedä millaista.

@ @ @

Tuli mieleen huomiosta, että minun piti soittaa lääkäriin.... jaa, ei aikoja ennen puolta kuuta... tai sitten kohtauksen vuoksi päivystykseen... eli minusta tuo puolen kuun tolppa on tarkoitettu viestiksi... minähän muutan siiloin noh, tulkoon tuo julki Rovaniemelle ja voisin siirtää sen uudelle omalle lääkärilleni... hohhhoijjaa

Siis edellyttäen, etten saa toista kertaa tuollaista kohtausta aikaiseksi tai mikä kohtaus tuo olikaan, enempi tila.

@ @ @

Tämä viimeinen päivä on yleinen naamakirjasta lähtöpäivä. No, minä menin sinne taannoin ihan Kärryn painostuksesta, joskaan en omalla nimelläni, joten eilen ollakseni ajoissa lähdin sieltä kiinalaisena pois... eli muutin nimeni ja muut tiedot...heh heh

Viimeinen päivä tämä on myös siivoukselleni, sillä Kärry pakkaili eilen illalla tavaroitaan siihen malliin, että kohta on äitinsä luo menossa tavaroita kuljettamassa paikoista toiseen. Ja siitä ei ole kuin parin tunnin matka tänne, niin pakko on nyt varautua Kärryä tänne jo ehkä täksi yöksi, joskaan itse ei uskonut tapahtuvaksi ihan siitä syystä, että tavaroita oli tarkoitus viedä kierrätyskeskukseen jne.. joten huomiselle jää.

Mutta tänään siis siivotaan.

Edunvalvonta-asiaa kyselin vastaanottoavustajalta myös, että kysyy lekurilta antaako ko. todistuksen, että exä saattaisi tajuta mistä on kysymys. Selvittää asiaa, vaatiiko paikalla käynnin vai miten asia hoidetaan.

Aurinko paistaa... taidan viedä petivaatteet narulle. Kyllä se sadekuuro sieltä osailee kohdalle....