Curriculum Vitae. Vitalis.

Koska oikeastaan tuli myytyä tuo paperi eilisessä soitossa, ehkä suhtaudun, ettei siinä tarvitse jaaritella. Etenkin kun haen sijaisuuksia, enkä vakipaikkaa. En halua laverrella juuri nyt elämästäni. Enkä toisaalta paljastaa valttikortteja, kun vakipaikkoja arvotaan.

Mutta siinäpän on käyntikortti ja tuohon kuntaan verkot on veteen laskettu.

Ja minua alkaa jo ramasemaan.

Kiitos Aune. Crossarilla meno on helppoa, vaikka lisäsin alinta vastusta pykälän ylemmäs. Saadakseni 12 kilometriä täyteen. Mutta puolen kilsan päähän se vain jää. Ei voi mitään. Kaloreita kuitenkin kului nyt enemmän. Joten kai tuolla säädöllä oli jotain merkitystä.

Harjoitusaikaa pitää ensi viikolla kasvattaa tuntiin. Jos alkaa tästä liikaa helpottamaan. Tosin tuo ruokapuoli on tosi järkyttävää. Siitä seuraavassa.

Ruokamäärän lisääminen perustuu laskelmaan, jonka mukaan tietty energiamäärä pitää saavuttaa, ettei elimistö koe tilaa nälkiintymiseksi ja ala kehittää varastoa sen estämiseksi. Läskitehtaan pyöritystä kuulema.

Noh, painoindeksi laskee sitten energiatarvetta ja ravinnonkoostumustakin seurataan. Ja sitten hypnotisoidutaan kokoamaan ruokalistaa tulevalle ja koetullekin (syödylle) ajalle ja ihmetellään, miksi neljä koostumusta kuvaavaa palukkaa on vain punaisena eikä vihreänä.

Liikunta merkitään myös tähän ohjelmaan ja korreloituu tietoihin, mutta ei näytä vaikuttavan ainakaan tällä liikuntamäärällä mitään suosituksiin.

Minun on tuhat kaloria syötävä enemmän. Ja tietysti monipuolisemmin. Mutta se on hiivatin hankalaa koska a) olen köyhä ja b) allerginen. Ja kun syön riisikakkuja... menee sitten herkutteluksi, kuten aiemmin jo kerroin.

En ole vieläkään oikein jaksanut perehtyä ko. ohjelmaan, mutta taitavasti kokoan päivällisiä ja muita mukaellen, kun mitenkäs sitä allerginen valmisruokia. Tai saati risottoa tehdessään ottaisi huomioon, että tonnikalasta pitäisi tehdä, kun tytär ei taasen saa sitä allergian takia syödä.

Hauskinta tässä kai onkin se, että minä löysin jostain laihduttajan blogista linkin tänne ja kerroin tytölle ja nyt sitten minäkin sinne lähdin. Ja ihan kuntoa kohentaakseni. Ja huomaan joutuvani syömään ylen. Niin tytärkin. No, hedelmät on loppu ja tänään on lähdettävä uudestaan kauppaan.

Korkeampaa matematiikkaa tämä kunnon kohennus.