Päätin, ettei tänään treenata. Kuulema pitäisi viettää kaksi lepopäivää. Minua asia jurppii... mutta yritän kerrankin noudattaa ohjeita.

Kauhea energiamääräkin selvisi sitten. Olin luokitellut työn mukaan kulutustarpeen sen enempää ajattelematta, sillä sehän se oikea tarkoitus koko klubiin liittyminen oli, että selvitän, miten yhteensovittaa treenit ja työ ja syödä riittävästi ja monipuolisesti.

Joten nyt olen ollut kolme päivää tosi ähky ja saan hellittää tuosta mättämisestä, koska muutin ensi viikon vuoksi töistä kevyisiin... hommiin.

Ja maha on ihan sekaisin. Kyllä minulle ei puolukat sovi. Kuten ei moni muukaan. Ja nyt joudun vielä syömään monta päivää puolukkakaalisurvosta, jonka eilen tein. Hyvät tyhjennysharkathan tästä tuli. Täytyy yrittää keittää tuo puolukka, jos siinä olisi se salaisuus. Joka tapauksessa, haluaisin nuo puolukat jotenkin syödä, eikä heittää menemään muuton alla.

Odottelen tässä kuumeisesti, että tyttö heräisi. Meillä oli tänään tarkoitus lähteä kävelylle. Tosin yön aikana on satanut lunta, joten saattaa olla kävely mahdotonta. Olisi niin ihanaa aloittaa kävely tyttären kanssa, kyllä sitten jatkossa itsekseen on helpompi, kun ei tarvitse odotella ylösnousemuksia sun muita.

Ja lämmittämään tässä on alettava. Heti.